Yritys

Pohjoisen Lukitus- ja Turvatekniikka Oy

Olemme Rovaniemeläinen lukitus- ja turvatekniikan tuotteita myyvä sekä palveluita tarjoava yritys. Yrityksemme henkilöstöltä löytyy vuosien kokemus alan tuotteista ja asennuksista. Pyrimme toiminnassamme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja, helppoa ja mukavaa asiointia sekä asiakaslähtöistä palvelua. Lisäksi meillä on myös 24h päivystys jokaisena viikon päivänä. 

Yrityksessämme työskentelee asiakkuusvastaava ja lukitusasiantuntija Sauli Hokkanen sekä projektisuunnittelusta ja sähköisistä asennuksista vastaava Ville Palo. 

Ylläpidämme sekä kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti. Turvallisuus- ja lukitusala kehittyy nopeasti ja meille on kunnia-asia pysyä kehityksessä mukana. Tämä näkyy myös asiakkaillemme parempana ja asiantuntevampana palveluna.  

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme luotettavaa kumppania, joka huomioi asiakkaan tarpeet myös ennakoivasti. Sopimusasiakkaamme ovat myös etusijalla palveluiden tarjoamisessa. 

Sauli Hokkanen

Asiakkuusvastaava ja lukitusasiantuntija

Turvallisuusalan 9 vuoden kokemuksella toteutan teidän toiveet tarjouksesta lopputarkastukseen asti. Monipuolisten toimenkuvien kautta, olen päässyt näkemään alan kehityksen ja asiakaskuntien erilaiset tarpeet.

Olen saanut olla toteuttamassa erilaisia kohteita, kalustelukon asennuksesta suuriin elektronisiin kulunvalvontajärjestelmien asennuksiin sekä niiden ohjelmointeihin. Jotta projektit sujuvat vaivattomasti, haluan tehdä kaiken ammattitaidolla ja laadukkaalla asiakaspalvelulla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä mitä tarvitset!

Koulutukset: Koulutettu lukkoseppä, ILOQ- koulutukset, Turvallisuusvalvojan tutkinto

Sähköposti: sauli.hokkanen@pohjoisenlukitus.fi
Puh: 050 571 4949

Ville Palo

Projektisuunnittelu, työnjohto

15 vuoden kokemuksella turvallisuusalta, ala kehittyy jatkuvasti. Haluan pysyä ajanhermoilla ja kehittyä työssäni jatkuvasti. En halua jämähtää paikoilleen. Minulle asiakas on aina ykkönen.
Olen helposti lähestyttävä ja elämäniloinen asiakaspalvelija.

Koulutukset: Koulutettu lukkoseppä, ILOQ- koulutukset, Turvallisuusvalvojan tutkinto

Sähköposti: ville.palo@pohjoisenlukitus.fi
Puh: 045 356 7898