Avain- ja lukostonhallinta sekä ylläpito

Avain- ja lukostonhallinta sekä ylläpito

Avain- ja lukostonhallinta parantaa turvallisuutta ja helpottaa käyttöoikeuksien ylläpitoa

Kiinteistöjen avain- ja lukostonhallinta on kriittinen osa-alue kiinteistön kokonaisvaltaisen turvallisuuden kannalta. Perinteisten mekaanisten lukitusratkaisujen lisäksi tarjolla on nykyään erilaisia sähköisiä lukitusjärjestelmiä, jotka helpottavat avain- ja lukostonhallintaa sekä parantavat turvallisuutta.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen avain-, ja lukostonhallinnan sähköisiin lukitusjärjestelmiin (ILOQ- lukostojen hallinta ja ylläpito). Valvomme avainten käyttöoikeuksia, teemme tarvittavat ohjelmointi muutokset ja säilytämme kiinteistösi avaimia asianmukaisesti. Myös uusien avaimien tilaaminen tarpeen vaatiessa on helppoa ja nopeaa.

Keskitetty avainhallinta helpottaa arkea

Avainhallinta palveluumme kuuluu avainten ohjelmointi, säilytys, dokumentointi ja luovuttaminen valtuutetuille henkilöille sekä avainten vastaanotto. Keskitetyllä avain hallinnalla saadaan selkeä linja kaikille, mistä ja milloin avaimia saa noudettua, ohjelmoitua ja palautettua. Avainhallinta pysyy kontrollissa, kun ammattilainen tekee sen. Keskitä avainhallintasi meille, niin hoidamme sen puolestasi!

Lukostojen ylläpidolla ja huoltosopimuksella varmistat lukkojen toimivuuden

Sähköisten lukitusjärjestelmien hallinnoinnin lisäksi saatte kauttamme myös lukostojen ylläpidon. Ylläpidon lisäksi voimme sopia huoltosopimuksen, joka pitää sisällään mm. säännöllisen lukostojen tarkistamisen ja huollon määritettynä ajankohtana.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kiinteistöjen kokonaisvaltaista turvallisuutta ja selkeää toimintatapaa avainten sekä käyttöoikeuksien hallintaan.

Taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Tarvitseeko taloyhtiösi apua lukitusasioissa? Meidän kautta saatte uudet lukitukset ja huollot. Tarjoamme myös kiinteistöönne huolto- ja ylläpitosopimuksia. Huolto- ja ylläpitosopimukset räätälöidään taloyhtiö kohtaisesti ja huollot hoidetaan sovittuina ajankohtina. Teemme mielellämme teille kartoituskäynnin, jonka perusteella teemme koonnin missä kerromme ammattilaisina kiinteistönne tilanteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Avainhallintaan ja luovutuspalveluihin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teille sopivan ratkaisun. Soita tai jätä tiedustelu sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

AVAIMEN KADOTESSA

Lukitus muutokset kannattaa tehdä aina jos kiinteistön avain häviää tai jos avaimet ovat joutuneet vääriin käsiin. Tällä voidaan varmistaa se, että kiinteistöön ei ole pääsyä asiattomilla henkilöillä.

Taloyhtiöt ja rakennuttajat

Pyydä tarjousta koko kiinteistön lukitus- ja turvatuotteiden asennustyöstä! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pohjoisen Lukitus- ja Turvatekniikka Oy

Lampelankatu 24 B2,
96320 Rovaniemi

050 571 4949

toimisto@pohjoisenlukitus.fi