Asennukset

Asennuspalvelut

Lukkojen ja turvajärjestelmien asennuspalvelut kotiin, liiketiloihin ja muihin kiinteistöihin

Oletko muuttamassa uuteen kotiin, rakentamassa kotia tai remontoimassa vanhaa kotia? Lukitusten uudistaminen voi olla silloin järkevää turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden parantamiseksi. Näin voit varmistaa, että esim. kotisi avaimia ei ole kenenkään muun hallussa. Uutta kotia rakennettaessa modernit lukitusratkaisut helpottavat kodin kokonaisturvallisuutta ja hallittavuutta. Kauttamme saatte kattavat asennuspalvelut lukitus- ja turvatuotteiden asentamiseen. 

Tarjoamme monipuolisesti lukitus- ja turvatuotteiden asennuspalveluita mm. ILOQ Oy:n tuotteisiin. Meiltä löytyy ammattitaito niin mekaanisten kuin sähköisten tuotteiden asentamiseen. Jos olet epävarma siitä, voiko kohteeseen asentaa jotain tietyn tyyppistä ratkaisua, ota meihin yhteyttä ja katsotaan ratkaisu yhdessä.

Murtokorjaukset ja rikkoutuneiden lukkojen korjaus

Jos kiinteistösi lukot ovat rikkoutuneet tai kiinteistöön on murtauduttu, pystymme korjaamaan rikkoutuneet lukot ja tarpeen vaatiessa vaihtamaan ne uusiin.

Murtotilanteessa lukot on yleensä syytä vaihtaa, jotta voidaan varmistua siitä, että ne toimivat oikein. Samalla voimme suunnitella ratkaisun, joka ehkäise murtoja tulevaisuudessa.

Koko kiinteistön lukitus- ja turvaratkaisujen asennuspalvelut avaimet käteen periaatteella

Voimme myös suunnitella koko kiinteistösi lukitusratkaisut avaimet käteen periaatteella, jolloin saat kaiken tarvittavan meidän kautta suunnittelusta tuotteiden asentamiseen ja hallinnointiin.

Tarjoamme asennuspalvelun myös kaikkiin verkkokaupan kautta löytyviin tuotteisiin ja voit tilata asennuspalvelun suoraan verkkokaupasta tuote tilauksen yhteydessä.

Annamme täyden takuun tuotteillemme ja tuotteiden asennustyölle.

Lukitus- ja turvatuotteiden asentaminen on kotitalousvähennyskelpoista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää / 24h päivystys

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Tarjoamme 24h päivystystä rikkoutuneiden lukkojen korjaamiseen tai vaihtamiseen.
Iltaisin ja viikonloppuisin hintoihin lisätään päivystyslisä. Soita ja kysy tarkempi hinta.

Meidät tavoittaa puhelimitse 24/7 (045 356 7898 / 050 571 4949).

Mekaaninen asennus

Yleisesti ottaen virrattomien lukitustuotteiden asentamista kutsutaan mekaaniseksi asennustyöksi. Mekaaninen lukitus on hyvä ratkaisu silloin, kun kiinteistön asukkaiden vaihtuvuus on pientä. 

Jos avain katoaa, voidaan lukot sarjoittaa uudelleen. 

Sähköinen asennus

Sähköisillä asennustöillä tarkoitetaan mm. sähkölukitus-, kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien asennuksia. Myös kääntöovi-, liukuovi-, ja porttikoneistot kuuluvat sähköisiin asennustöihin.

Sähköinen lukitusratkaisu on paras vaihtoehto jos kiinteistön asukkaiden vaihtuvuus on suuri. 

Taloyhtiöt ja rakennuttajat

Pyydä tarjousta koko kiinteistön lukitus- ja turvatuotteiden asennustyöstä! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pohjoisen Lukitus- ja Turvatekniikka Oy

Lampelankatu 24 B2,
96320 Rovaniemi

050 571 4949

toimisto@pohjoisenlukitus.fi