Pindora Etävahti

299.00

Pindora Etävahti on valvontajärjestelmä ja kevyt murtohälytin, joka toimii ilman wifiä tai erilisiä SIM-kortteja. Kevyt ja yksityisyydensuojaa arvostava hälytysjärjestelmä kotiin, mökille, varastoon tai vaikka asuntoautoon. Palvelun hallintapaneeli näyttää sisätilan olosuhteet etänä sekä hälyttää liikettä havaitessaan! Näet reealiaikaiset olosuhteet ja varmistut, ettei tilassa ole sinne kuulumatonta liikettä. Arbnb -majoittajan iloksi Etävahti mittaa myös äänenvoimakkuutta. Hälytystilassa ollessaan Etävahti lähettää pääkäyttäjälle viestin liikettä havaitessaan sekä esimerkiksi sisälämpötilan tippuessa alle tietyn rajan. Etävahdin avulla varmistat tilan olevan tyhjä, ettei putket jäädy tai ettei valot ole unohtuneet päälle.

Laitteessa joko kuukausimaksu 12,50€ Alv 24% tai vuosimaksu 144€ Alv 24%, hinta siis halvempi vuosimaksun kanssa.

 

Onko tuote sopiva tarpeisiisi? Jos ei, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Löydämme sinulle sopivat tuotteet!

Tilaustuote

Sisältää 1-3 tuotteen asennukset. Koneistuksen/upotuksen tulee sopia asennettaville tuotteelle. Muussa tapauksessa pyydä erillinen tarjous
Sisältää yhden tuotteen asennuksen / asennus kerta. Koneistuksen/upotuksen tulee sopia asennettaville tuotteelle. Muussa tapauksessa pyydä erillinen tarjous. Painavat ja suurikokoiset, kysy tarjous.
Jos asennuskohde on yli 20 km säteellä Rovaniemeltä, veloitetaan matkakorvauksia esim. seuraavanlaisesti:
50km - 85€
100km - 170€
200km - 340€

Matkakulut veloitetaan jälkikäteen.
Tuotteet yhteensä:
Lisäpalvelut yhteensä:
Kaikki yhteensä:

Kuvaus

Mitattava data:

  • Liiketunnistin/aktiivisuusmittaus (PIR)
  • Äänenvoimakkuus (dB)
  • Sisälämpötilan mittaus 0°C – +60°C, tarkkuus ± 0,5°C
  • Suhteellisen ilmankosteuden mittaus 0%-100%, tarkkuus ±2% RH
  • Valoisuus (valon määrä, lux) mittaus

Toiminta

Pindora Etävahti valvoo haluamaasi tilaa etänä. Näet päivitykset tilan olosuhteista 5min välein ja havaitusta liikkeestä reaaliajassa. Kun hälytykset ovat päällä, saat ilmoitukset suoraan puhelimeesi. Voit myös itse olla tilassa rauhassa valvonnasta huolimatta, sillä Etävahti -hälytysjärjestelmässä ei ole kameraa tai mikrofonia, vaan se pitää yksityisyytesi suojassa. Palvelun käyttö ja hallinta on tehty mahdollisimman helpoksi eikä esimerkiksi erillisten sovellusten asentamista puhelimeen tarvita. Hallintapaneeli toimii millä tahansa älypuhelimella tai tietokoneella, josta löytyy internet-yhteys ja -selain.

Hälytykset

Hallintapaneelista voit kytkeä hälytykset helposti päälle ja pois. Kun olet itse mökillä, kytket hälytykset pois, mutta voit toki edelleen seurata arvoja puhelimesi kautta. Kun taas lähdet pois, voit kytkeä hälytykset päälle ja saat SMS-viestillä ja/tai sähköpostilla haluamasi ilmoitukset esimerkiksi:

  • Kun valvottavassa tilassa näkyy liikettä​
  • Kun valvottavassa tilassa on liikaa meteliä
  • Kun sisälämpötila laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli
  • Kun ilmankosteus laskee tietyn rajan alle tai nousee tietyn rajan yli

Yhteys

Etävahti -älysensori toimii Digitan ylläpitämässä kattavassa LoRaWan -verkossa ympäri Suomen. Älysensori ei siis tarvitse wifiä tai erillisiä SIM-kortteja vaan kaikki tarvittava on jo laitteessa itsessään. LoRaWan -verkon kuuluvuuskartan näet täältä.

Virta

Älysensori toimii paristoilla, jotka voi tarvittaessa itse vaihtaa. Päivitysintervallista ja olosuhteista riippuen sensorin toiminta-aika paristoilla on jopa 10 vuotta. Paristot (2kpl) tulevat pakkauksen mukana ja hallintapaneeli muistuttaa sinua, kun virta alkaa olla vähissä ja on aika vaihtaa uudet.

Kiinnitys

Älysensori asennetaan seinään noin 1.6m korkeudelle liikesensori osoittamaan kohti valvottavaa tilaa. Asennus onnistuu vaivattomasti velcro-tarroilla ilman työkaluja. Laitteen takakannessa on myös ruuvinpaikat, mikäli haluat kiinnittää sensorin ruuveilla.

Kysy myös asennusta tuotteelle.